Уште денеска јадам се што ќе ми се фати при рака, од утре здрав живот водам (само незнам на кое утре мислам )
До кога ќе им бидеш роб на стварите/предметите? Побитни се од здрајвето? Не! Се расипало ќе се поправи, ако не ќе се купи ново. Проклет телефон, интернет, технологија! Цел ден ми го одзема, а треба да учам
"Толку е" Е тоа ми се врти. Некое чувство на конечност. Чувство дека настаните добиваат друг тек. Срцето иде на една а душата на друга страна.
Што ли ќе биде со овај мој научен ум мајко моја ?! Понекогаш неможам ни сама да се сватам а очекувам други да ме сватат .
. ..каде грешам??.зошто сите очекуваат од мене се/пари,љубов,грижа,а не се потрудиле да си обебедат самите....па и јас сум само личност од крв и месо...каде сум јас?..смачено ми е од носење товар на душа и други личности на мој грб.....и јас имам право да уживам.. ..
neznam dali da pocnam da ucam za eksterno denes ili pak da pocnam od utre a ostanuvaat uste samo nekolku dena
се чудам кој крај побрзо да го фатам дали ќе ги положам испитите... и дали сега господ ќе ме издрадува дали сум бремена