Да му се јавам, ама не не овој пат си дадов збор дека нема ,како ли ќе си го одржам зборот со ваа луда глава
Кој рано рани,две среќи граби.. ПС,Да станев порано од спиење,можеби и денот немаше толку да ми биде пореметен..
При толку убавини, некои решиле да тонат во своја сопствена беда, и во бедата на тие до нив... Ми се повраќа од денов, неславно завршен понеделник....
Да си ги лакрам ноктите сега или утре ? Кога некои личности ќе научат да мислат и на други, освен на себе ? Зошто летото не е единствена сезона, на овие простори ? Ех и многу други...
Од една страна ми се почнува на факс, баш е интересно предавања, нови предмети оваа година и се тоа, а и книга не сум фатила од мај (не дека ми се фаќа, него викам мозоков ми е пуштен на пасење)... од друга страна, тоа ќе биде крајот на моето безосетно: џаболебарење, дремење, досадување, но истовремено и бесконечно: уживање, искачање, опуштање... да, да. Апсолутно. Е ова ми се врти деновиве во глава.
Дали да го викнам на кафе јас.. мене ми е редот сега. И за факс, првва година ќе сум, кој ќе ми биде колега, ќе има ли барем ееден наш човек на тој факс?....
Зошто сонував такво нешто... зарем ти си го постави тоа прашање и даде таков очаен одговор.. знам дека ти е криво... и мене ми е