kako da najdam rabota dobro platena i da ne se raboti poveke od 8 saati na den vo koi 1 saat ke ima slobodno rucok vreme za da si ja prehranam familijata ete toa non stop go razmisluvam badijala vo makedonijava
Колку би било убаво среќава да ја споделам со дечкото што ми се пикна под кожа онака јако,па да си се гушнеме и радуваме заедно...ама реалноста е поинаква...
Вистината секогаш излегува на виделина! Господ се гледа и се враќа! Животот е претерано краток за да се замараме со лоши работи и со лоши луѓе!
Едвај чекам од октомври да започне новата академска година за да му се вратам на лудиот студентски живот!!!
Не ми е криво што ме лажат или ме прават глуп,туку што мислат дека им верувам,ах какви ли глуперди има.
До кога ќе се девалвира чесниот труд а ќе се глорифицира безобразлукот? Кај да идам кај да се носам веќе...
Да си фатам книга порано квалитетно да си научам а не да се туфкам пред испитот, така секој ден ама никако да ја фатам пуста книга
девојчињава ке почнат голи да одат само да бидат различни. Чизми среде лето, сандали со хулахопки среде зима, деколте со смкнати цицки и напрчени муцки на секој слика. Панталончиња од кои им се гледа газот. Целулити на сите страни Жал ми е што родителите не ве сакале кога требало. И онака светот ве презира. Бар тие да ве сакале. АА да, денес помислив дека на накои женички побитно им е какви алишта носат отколку какви книги читаат. Тоа се истите кои им е побитно како личат за време на секс отколку како го прават.