Девојките што гледаат дека некој е во сериозна врска, и пак му се пуштаат, со ај да ме шеташ како кученце, треба на гилотина да одат. Во најдобар случај, еве да не сум злобна, треба сопругот нивни иден да им донесе кламидија. Чисто да сфатат дека идиотизмите во млади денови се враќаат. Карма, кучки. Денеска сте без срам во туѓ кревет, утре се лечите од полови болести од љубовницата ма маж ви. Со здравје да си ја носите
Колку мисе шетааааа, колку ми се патуваа . Ми дојде преку глава од седење зимава, сакам сонце, сакам нови места..... кај и да било сакам само да одам некаде ... Пролетта ми е омилено годишно време , ме исполнува
Каква акција да се превмезе овие денови, за да бидат исполнети со авантура. Мора малку да се поработи на случајот, чисто колку да сменам нешто. Во спротивно ќе почнат да ми стануваат монотони деновите, а од тоа нема потреба
Зошто се чувствувам вака денес, ќе помине ли до крајот на денов? Мислам дека да, само треба малце да излезам надвор.... И зошто, кога знам дека треба да пазарам и патем сеуште не сум јадена, ме мрзи да станам од лаптопов, да се облечам и да пазарам и конечно да доручкувам? Еех, не ми е лесно ни мене со овој памет.
,Не е страшно да си сам дома и да глеаш хорор филм страшно е да си сам дома да кивнеш и некој да ти каже наздрајве" Половина час откако,го прочитав и од тогаш ова ми се врти во глава