Треба да станам утре порано да си ги завршам обврските.Треба да правам мезе за гостите или да купам нешто...Којзнае дали ќе ми стигнат пари.
Дали да му кажам дека мислам дека не ни оди во врскава или да почекам да видам времето што ќе покаже.
Шо би било ако го остам факултетот? Шо би било ако одам вонредно? А шо би било ако завршам факултет? Шо би било ако стажирам и најдам работа во аптека? Зошто немам амбиции? Зошто се разочарав од тоа шо го гледам? Зошто се плашам од иднината? ^Не е мисла. Сет прашања ми се мотаат низ глава повеќе од еден ден.
Морам да учам предмет кој ми ги надразнува сите живци и ме тера сите страни со задоволство да ги кинам една по една на минијатурни парченциња, потоа како летки да ги фрлам низ прозорецот. Стварно сум напната... Валда ќе се помирам со судбината!
Ух кај можеа бе ваков предмет да ни вметнат Не е фер..Како јас ќе полагам бе коа сум тапа,а не ни ја сваќам поентава на предметов ..Да ти ибам предметов глупав и безпотребен
Да се наклукам диазепами и да не се брукам пред Петрета горе на пописот Spoiler не замеравајте, депре ми е денов...
Јадев праска и најдов црв во неа, а вака однадвор здрава и убава беше. И еве се мислам дали со последното парче изедов црвче и ако не изедов, за колку малку избегнав јадење на црв.