Аха сигурно сум болна 100% леле е како бе зошто? Јас се нешто да си боледувам А? ?? Не не од денес здрава храна... да сигурно од што нездраво јадам неможам да се поправам и само слабеам... ц ц ц тешко мене (И утредента пак истото)
Не сакам да им судам ама навистина овие вернициве се прости. Најверојатно атеистите за верниците велат види ги овие ама се глупи а верниците за атеистите си велат види ги овие не се свесни што пропуштаат. Сеуште неразрешена дилема. Кога ќе станам паметен, ќе си купам карта за во луна парк
Дале некаде на оваа планета Земја има место за мене? Дали на оваа планета Земја има место каде припаѓам?
Дали добро избрав кога си го послушав разумот наместо срцето и одлучив да не сум со него? Постојано ми недостига, од утро до мрак .... мислам дека би се стопила само кога бар на кратко би му го чула гласот. Што ако во иднина никого не сакам вака, со цело срце?
"Voli mi se neko. Onako ludački. Da sam tužan kada je nema. Da drhtim kada zove. Da držim palčeve da dođe. Da želim da ne ode još koji sat..."
Мислам се дали да одам во Германија на почетокот на наредната година. Сите ми велат да одам таму е сестра ти оди, а и јас сакам да одам ама некои работи ме спречуваат и незнам како да ги решам. Многу мисли ме измачуваат....