Martin Garrix и Hardwell летово во Македонија, а јас нема да сум тука.. Епа баксуз сум бе !! Ме уби мислава вечерва, ќе пукнам.
@"Zoki" Зоки иди, ако не ти се свиѓа, секогаш постои можност да се вратиш. Барем ќе знаеш дека си отишол и си видел, отколку вака цело време да се мислиш
Знам дека ако отидам назад нема,а врзан сум за некои луѓе што неможам лесно да ги напуштам тешко ќе ми биде,а од една страна пак си викам мора добра иднина да се обезбеди години си поминуваат ни ваму ни таму,тешка е одлукава емоции или сон
@"Zoki" Совршено те разбирам Најдобро решение за донесување на одлуката е разговор со оние кои не можеш лесно да ги напуштиш Поразговарај со нив, верувам дека ќе ти ја дадат потребната поддршка
Bev blagoslovena sto te imav vo mojot zivot, dedicko, znam deka si gore i me cuvas. Snosti vo sonot te vidov i ti ja baknav rakata. Te sakam mn i mi nedostigas mn, se dodeka sum ziva jas ke bidis ziv i ti....
Поддршка за @"Zoki" да си ја проба среќата надвор... Кој вистински те сака, ќе те поддржи за подобар живот. Другарски совет: Ич не се мисли... Зграпчија шансата... Сите се тепаат за бугарски пасоши, ако имаш шанса искористија!
Дали во моментов посакува да бев до него? Да го држам силно за рака, да го ислушам, да го искарам, да му кажам дека се ќе биде во ред затоа што ништо помалку од совршен живот не замислив за него? Дали знае колку јас во него верувам? Да можев вечерва да летнам било каде, ќе летнев во кревет до него. Ниту се сонува, ниту соништа се остваруваат ако си сам во ноќта...