не туку се смеј многу, на граница беше да те снајде тебе тоа а и да бидеме искрени... секојдневно е ризик
Моментално ми е да ти се плу**ам во анксиозноста која ме реметиш овие дена. Од колосек ме вадиш кога ми се јавуваш. Знам дека ќе помине како и секогаш, и толку си срање што се јавуваш кај секој. Е*бати новата мода, реметење психа
Ај бе, прибери се, што к@р сакаш поише, што рикаш ко магаре ...гледаш дека сВе си е добро... нема назад, пичи само напред и ќуууутииии...затвори уста и ќути
Заклучно со денес, веќе не ме боли ... за ништо од тоа. Испадна кога се фрлив во вода, тогаш се да тргне. Не, не може јас да ги решавам вашите проблеми. Не ме смарајте. Не, не може јас да одам со свиткана глава кога ништо лошо не сум сторила. Не, моето дете не е проблем. Вие сте. Не, нема да се откажам од тоа што ми се пружа зошто во глава со друг сум се замислила некад. Огромна шанса... нема да ја пропуштам. И доста веќе со тоа кој е повеќе од мене. Пред се, не е натпревар, гајле ми е кој колку е . Мерењето е за исфрустрирани глупаци. Јас моето си го гледам само. А кога го гледате него до мене и како се залага за мене, не се прашувајте "како тоа мене ми успеало". Запрашајте се зошто вас не ви успеало ТОЈ САМ да ве побара. Пошто мене тој ме одбрал многу пред јас да станам свесна за тоа.
Да си одамм далеку од сите барем 1месец сама да бидам настрана.. Со ладна глава да размислам за животов до каде сум на што сум и како да продолжам.
Уште се чудам што избега од мене. Бутна децата у кола, стисна на гас и одлета ко луда мара. Што па од мене бегаш коа маШ ти е тој што ти ја јебе психата Видиш мене око не ми трепна
Што ќе се случи што ќе се случи што ќе се случи што ќе се случи што ќе се случи што ќе се случи што ќе се случи
Дали ќе биде се во ред со мене? Дали ќе бидам здрава? Дали ќе се снајдам? Дали ќе успеам? Дали ќе бидам среќна, мирна и спокојна, и дали полека полека сите коцки ќе ми се наредат... Мноогу работи ми се вртат во глава..