знаев дека ако му се јавам ке ме нак*рчи. не знам само како му успева не можам да се справам со флегматични луге дефинитивно
Стих од Ацо Шопов: Патував долго, патував цела вечност од мене до твојата небиднина. Нема - нема ќе ми текне и ќе си го повторам во главата, ама со чувство Натавничката во 4то не тераше така да рецитираме, со занес И ми се врти еден непријатен наставн во главата: Зошто бе, зошто? И од нервоза и саклет ќе скубнам некој до мене.
колку мн своеволно си го упропастувам животот ,колку давам а ништо за возврат ,,,колку само сум разочарана
Зошто толку сурово се однесуваш спрема мене, ми враќаш за порано или што ти е ајде да се видиме веќе еднаш !
Дали утре ќе не испрашува,и кој ќе биде насловот на писмената.Ужасно ми се врти низ главам,и едвај чекам да дојде утрешниот ден,да поминте писмената,и првиот час.
Here she goes again... Зaшто немам толку петља да и влепам во фаца едно 5-6 збора, да ја освестам додека е време... Памет на пазар не се продава ни во елитна продавница... Што би рекла една моја колешка, СО КОИ ЛУЃЕ ЖИВЕАМ, СО КОИ
Ништо посебно. Одвреме навреме се прашувам што не е во ред со мене за таква исфрустрирана пациентка со манијакални тенденции кон шизо-параноично однесување да го замара својот напатен мозок реферирајќи нешта за мојата личност кои уствари не се сврзани со никаква реалност.. Оф мори муко Да.. Па, и покрај тоа што ми е и баеги смешно, сепак се чувствувам навредено што некој таков на било кој начин се сврзува со мене И сега како резултат на припотресување очекувам 'настављает се' .. Од мене ЛоЛ и се друго е сувишно..
не ми се врти мисла, ми се врти ОН низ глава. преку К ми е од него искрено. како би сакала да го шутнам у најкус можен рок,уффф. ке ми падне камен од срце. живеам за тој ден!
Не е мисла, веќе ми стана јасно! Една форумџика тука, точно знам која е и многу ми дојде убаво ем драго. Во следна прилика ќе и пишам ЛП. Каква магија значи имам да откривам луѓе и преку зборовите!