Ја сакам!!! Ја сум тип на чоек шо смета дека промените најчесто се на подобро. Истото го мислам и за платформава. Нежна и позитивна. Нормално ќе си има некои недостатоци.. но што е па совршено?! Смајлињата си ги сакам од причина шо спијам на скајп а таму се истите Ју гоу Фемина!!
Убава промена, се си е океј. Некако помодерно ми е со новите функции, интересни ми се трофеите и дизајнот.Розевата боја си е супер. Добро е што не се рефршира страната при ставање лајк, што може да се стават повеќе смајлиња во мислење, известувањата се исто така добра работа. Ми се допаѓа и брзо се навикнувам.
Изгледот ми се свиѓа, не ми е битно дали е розев, зелен и тако даље. Глупото е тоа што има многу сличности со фејсбук, само тоа.
Мене премногу ми де допаѓа новата платформа..собено мн ми се допаѓа известувањето..немам никакви замерки
Ааа за пораките незнам мила. И јас пробував, и никако неможев да ги избришам. Се надевам дека некој ќе ни каже.
Преубав е новиот изглед. Сега е малку чудно додека да се навикнеме на новиот изглед и како оди се, но сепак. Ми се свиѓа што има известувања , а посебно емотиконите хахаха
Кога го отворив форумот бев пресеќна , супер е што се направи новата платформа , делува освежувачки и многу girly фалат цветчиња секако но нема везе кога другото е се супер, БРАВО !