Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мислења за новата платформа

Дискусија во 'За форумот' започната од Papillon.Papi, 30 октомври 2014.

1. Eleni.S

Eleni.S Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    28
    Малце ми беше чудно на почетокот, додека да се снајдам што како :D Е само едно не ми се допаѓа, претходно имавме преглед на темите каде сме коментирале и кој последен коментирал, сега или јас не знам да најдам каде е тоа или пак нема. Ако може помош малце околу ова :D

2. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Преку се` друго би преминала освен преку бојата! Како за мали девојчиња ми е бре, само уште цуцла фали да се нацрта. :?: Опциите у главном се океј, олеснето е постирањето фотографии линкови итн, иако е се некако збутано. Но, како што кажав...Преку се` би прошла освен преку бојата! Затоа мој предлог, (ако се случи светско чудо администраторите да ја отворат темава), е да розевава боја ја заменат со виолетова. Сметам дека истата е суптилна, женствена, а и не верувам дека би пречела некому...

На Name и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  3. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    И јас мислам дека бојата треба да се промени, пред се бидејќи на фемина има и Машки членови и мислам дека и на нив треба малце да мислиме, сепак розевата боја некако не ми одговара за машките членови.

И предлог имам Имињата на Машките членови да бидат напишани со друга боја, а не со розева :D

4. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Се снаоѓам некако,ама чудно ми е додека да се навикнам.
    Ми се допаѓа тоа што има известувања иако многу потсеќа на фб заедно со тоа пораките на профил.Смајлињава се катастрофа и никако неможам да ги најдам бидејќи се различно распоредени.
    Бојата ми е океј,сепак ова е женски форум,нели ? :D Само известувањата кога стигаат би требало да се повоочливи,во друга боја а не во црвена.

Ќе се навикнеме некако. :D

5. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    33.733
    Срцки, а не мислете дека малце претеруваме? :rofl:
    Сакавме нова платформа, еве ја. После толку време чекање, еве ја конечно. Добро, разбирам дека на секој нема да му се допаѓа се, но треба да се радуваме дека конечно направија нешто ново. Е сега бојата. Што ви е толку важна? :D Јесте дека малце изгледа детски, но јас веќе не ни ја приметувам каква боја е. И да стават црна, сеедно е.
    Тоа што е важно е дека сите сме тука повторно и пак ќе си се дружиме. :wasntme: Дали била розова, дали била портокалова, не е толку важно. Само уште четот да ни го направат, и се ќе биде топ. :D

ПС- Не сакам некој да се навреди за ова што го кажав, не ми е таква намерата. :*

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Чиста копија на Кајгана, но во секој случај изгледа убаво.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  7. jelena.rozga

jelena.rozga Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2014
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    206
    Одлична многу подобра од претходната а не сум отворила нова тема одамна и ги немам видено новите додатоци таму.

8. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    денес ја откривам Америка ова де Македонија по втор пат:lol:. Гледам се зафркавате со следбеници ама никако да сфатам зошто. Дури сега разбрав за што се работи. :$

9. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Ми се допаѓа, убаво што ви текнало :) честитки и срдечни поздрави

10. RiRii

RiRii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    45
    Тешко...додека се навикнам :D

11. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Платформата си е добра.
    Уште да имаше смајли кај што пее и се крсти и пуфка ипол ќе беше.
    (hollest)

На cresa-jagoda и Sunshine.Sunshine им се допаѓа ова.
  12. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Па убава е новата платформа,слична со кајгана и црнобело ...Новите опции се баш добри,новите смајлиња исто :hug::l:(heidy):f::devil:(wtf)...се на се убаво е....можеби премногу розева боја али тоа е...
    патем да нема нова опција за промена на корисничко име? :wasntme:

13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Мене ептен ми прави мерак што после толку време, конечно почнаа да нè читаат и да ни посветуваат повеќе внимание. Еве гледам дека сега и преку мобилен е многу попрегледно за разлика од почетокот (дури и од претходната платформа), што значи дека нè послушале. И конечно се мрднавме од таа мртва точка. :D (y)

Искрено не ми фали минатата платрофма, ама ич. Некако здосадена ми беше. Eдинствена (мала) замерка ми е бојата. Мислам дека поубаво би дошло доколку ја има таа бебешка сина боја (поточно како што беше порано - на таа боја бевме навикнати), наместо розева. Ама сепак на подарен коњ, забите не му се гледаат. :P

Во глобала ми се допаѓа. :)

На cresa-jagoda и senza.parole им се допаѓа ова.
  14. flawless-98

flawless-98 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2014
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    72
    Многу ми се допаѓа новата платформа како и новите опции и емотикони. Малку ми беше чудно додека да се навикнам, но сепак супер е :) :l:

15. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.615
    Допаѓања:
    772
    Ne znam ama mene prethodnata mi bese da se izrazam poednostavna za koristenje.Jas pretezno od mob.se vklucuvam i sega mi e mnogu nepregledno.Dali e do navikata ili ne vremeto ke pokaze...ima i nekoi pozitivni novini,primer izvestuvanjata sto ti stigaat.Sepak MI NEDOSTIGAAT CVEKENCATA

16. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Ептен ја поздравувам променава. Старата платформа беше прастара и реално ми сметаше.

17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Мене ми се допаѓа,што ние фемининките имаме повеќе опции за да си ги ограничиме мислењата според видливоста( кој може да гледа итн.)
    Јас сум сретнала форуми скоро исти како овој, така да немам проблем со пристапноста и снаодливоста.
    Искрено.

18. Jovanna.I

Jovanna.I Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    20
    mnogu e dobra samo na pozadinata da se stavi nekoja boja zasto bolat oci inace se drugoto e super :*i nema makedonska podrska ? :bug: hahhaahhaha

19. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Не е лоша,само што мене ми треба доста време додека се снајдам што и како,така да сеа за сега уште сум Алиса во земјата на чудата,се ми е ептен измешано :^)

20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    24.008
    Дечки, бе... Со оглед на тоа што форумов не е апликација, туку го отвараме како веб сајт - функционира фантастично. Има баш мобилна верзија.
    Со претходната платформа малку потешко функционираше, со оглед на тоа што отвараше десктоп верзија, па сè мораше да се зумира.
    Сте отвориле воопшто други македонски веб страници од мобилниот?!
    Десктоп верзијата не ја прикажува на мобилниот, не пак некоја специјално прилагодена. |(