Посебен круг во пеколот за вас кои ви се на прво место партнерите. За еден оргазам, семејство и долгогодишни другари баталувате.. Не би простила ваков шамар. Да бидам поконкретна оставив зад себе брдо нефункционални ,,пријателства" токму ради наведенава причина. Истите тие кога раскинаа ме бараа, ама не добија фидбек. Пријателството (според мене) е најсветата и најчистата унија меѓу двајца луѓе насветот. Ride with me or...DIE! @Nigredo Odor ПАМЕТНИЦЕ НИЕДНА, ДО ЗБОР СЕ СЛОЖУВАМ СО ТЕБЕ!!! НеКа ТрЕпКа оВа ОвДе
За жал, чиста вистина. Да го испринтаме мислењево на @dunika и да го залепиме низ цело Скопје. Уште подобро на билборди со превод. Минимум што може да направиме е да го прочитаме доволно пати додека не не направи да почувствуваме лутина и стварно да креваме глас дружно за сите општествени проблеми.
Како што поминуваат годините се повеќе се убедувам и сум сведок на истово. Тргнувајќи од врски, секс, одлуки итн. Секоја чест на искулчоците, се надевам останал некој ,,точен" и за мене во овој изопачен свет.