Во потписов мој стои after silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music. Епа Дафни, after this post...that which explains the love are your words! Прекрасно девојко, го шараш форумов со прекрасни реченици, уживам кога те читам буквално... Овој твој талент за прекрасно играње со зборови мораш да го искористиш... Си го запишав во дневникот ова, прекрасно е!
Дајте луѓе темава нека заживее и онаа дебилната дали верувате во цагери има повеќе од оваа . Какви се мислења се напишале ... Една од моите поомилени теми И уште нешто добро би било да го пишувате и насловот зошто ептен е конфузно не знаеш за што се работи Тема -СДК Мимс ! Ова е дефинитивно пост кој што уште долго ќе го паметам .... Ми го погоди и моментот многу искрено секоја чест !!! :up:
Се радувам што на форумов после многу безначајни мислења, ќе има и по некое вакво што вреди да стои во темава
Од темата СДК ....Ми остави впечаток а и паметно е кажано она што е реална вистина во секојдневието наше...Браво Теодора :up:
Во тема -Писмо до непреболениот Не знам за вас ама мене ми отвори очи ! затоа респект за дечково :up: ilent:
ТЕМА: Како се запознавте со вашата љубов? Ова мислење го прочитав одамна ама ми остави голем впечаток Се наежив кога го прочитав