Мисли кои ме измачуваат

Дискусија во 'Канта' започната од anabela90, 10 јануари 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. artemis

artemis Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    324
    Тој шета како крал, а ти му зајмиш пари? Нека ги простре нозете колку што му е долго чергичето.
    Жал ми е, но мислам дека само те искористува. Не му давај веќе ни динар и види како ќе се понаша.
    Дали ќе те сака и тогаш?

2. bubicko

bubicko Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    11
    Потруди се да уживаш во њубовта со твојот дечко,почитувај ги неговите вредности и убавите работи што ги прави за вса двајцата,мисли повеќе на среќата што ја носи вашата љубов не се оптоваривај со лоши мисли и дозволи и двајцата да бидете среќни.лесно може да го уништиме она што го имаме а малку е потешко да изградиме нешто добро и вистинско и истото да го зачуваме.
    Со среќа и уживај

На anabela90 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Јас би му раскинала веднаш без да се мислам. Од каде да знам дали во иднина во животот повторно ќе крие работи од мене? И тоа вакви сериозни. Настрана муабетот дека е мрзлив, а со таков незнам каков живот би имала. Цел живот ќе зајмува и ќе се задолжува а ќе го мрзи да работи. Знам, имав таков го оставив а тој е сеуште таков иако поминаа 2 години :)

4. Anesa26

Anesa26 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Ако те сполетуваат вакви мисли запрашај се што точно чувствуваш за него, ама биди си искрена со себе...
    Да не можеш да подесеш дека имаш дечко може е индикатор дека потсвесно таа личност со нешто те одбива од него.

5. beticka

beticka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    22
    така е офспрингче се согласувам и јас потполно со тебе ,откачи го тоа е болест,а ти немаш потреба да страдаш во името на љубовта.те сакал како па да не ,така мажот не покажува љубов :!: :* ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.