Ako ne dobiela...a ako dobies??????KOLKU E MOJOT PROCENT?????? A sto se tice za u familija.....ehhhhh....toa ke treba da se pomacis...imame priemen
Се надевам дека приемниот нема да биде подготвување Васина торта...отидов јабана а од добивката имаш 10%
Prvo...priemniot ne e Vasina torta ,tuku zelnik so praz..posto site jadime ..takva rabota,a nekako ne ni se pravi ,pa barame zrtva ,a od dobivkata ,ne 10% ke dades 20% ili care....... GO-Girl se sto kazav,se iskreno si mislam...ic ne lazam i toa en go znam,a nekako i ne bi da go ucam po stari godini
falaa babyketii :up: za ova kafence, kolacence, sokcence i se sto sakas me opisa onaka stvaarno... tipicen bliznak
POTESKOOOOOOOOOOOOOOOO...pa .....aj banica so kisela zelka,ama tegnata....... AJ sega da vidam dali ke polozis...
ме бркаш бејбикети? Мада шо и да си фатам дечко, не го оставам јас компјутерот. Пошо тој женска ми е. И тој си бара внимание
Ne te brkam jas...sama ke se izbrkas ,koga ke imas nekoj decko sto ke insistira non-stop da ste zaedno..... Ke nemas vreme da pojdes na depilacija ,a kamo li da "visis" na forum Uste pa nekoj od Bt da ti najdam ,pa da mora da patuvas...e togas ke te vidam
pa da vidam babyketi so ke kaze paaaaaaaaaaaaaa.... da iskoristam sto moze koga prasuvaat veke....ajde doagaj na muabet, na temata za muabet.... i ne me kritikuvaj tuka....pisi nesto za mene
[ Тања6,амбициозна,но по малце мрзелива,сепак непоправлив оптимист и либерал во однос на се во животот.Секогаш си држи до себе и не дозволува премногу да влезе во филмот за да може да ги држи конците цврсто и да има целосна контрола над ситуацијата сеее до моментот кога ќе и се спојат плус и минус.Емотивна и приврзана,непоколебливо верува во својата љубов Lilit,si me pogodila so karakteristikive,e sea ne dozvoluvam da mi se spojuvaat plus i minus,zaso kao so kaza i ti,sakam da ima konrola,sakam da sum svesna za se,a covek koga ke mu se spojat plus i minus ne e svesen so pravi..e sea nekogas,ima i takvi momenti vo zivotot neli,skraja da se
Визуелизацијата е чиста интуиција,уметниците создаваат во момент кога мислат дека треба,но не како рутинска работа,затоа и понекогаш визуелизацијата е сосема идентична со реалноста,иако понекогаш тоа ретко се случува.
MARLY mozam da kazam dosta uspesno.... Kosata mi e popkratka i imam kafeavi oci....tuka si negde.... Prvata sliak podobro me opisuva FALA MNOGU!