Бојата на очите ми е малце посветла исто и косата,обликот на лицето ми е такво и слично носе имам , а устата ми е помала. Фала Дали сега оваа повеќе личи на тебе Mарамке ?
Дејзи, косата е ептен погодена, истата е. Но лицето има некои разлики, веѓите ми се исти ко оваа на сликава, сега наликувам на буцко во обравчињата и немам плави очи (за жал) , устата е таа, носот е тој, формата на лицето е иста... Браво девојко !
Еве пак да пробам јас. Кажете ми дали погодив и ајде да ве видам како ме замислувате. (помош:долга темно руса брановита коса темно зелени очи квадратно лице но малку издолжено) Скај Блонд само со пократка коса Дејзи Марама Бројче
вака викаат тие што имаат по десетина поста а мене а мене а мене.....сакам да ме замислите мене бе паааааааа плсссссс јас се извинувам што терам мајтап, ама смешни се постовите од овој тип на темава или на онаа со анализата А што правиме ако замислувам некоја како по-грдичка феминка и ставам таква слика, оп ќе ми се налути и ете ти кавги
бре бре ден не поминува без некој паметен да се направи Ами ако ти е смешно, насмеј си се фино лепо и гледај си работа што го сваќате тлку сериозно форумов, кој како пишувал со малку постови, со многу постови ц ц ц...
па јас воопшто не го сфаќам сериозно и затоа си се смеам и си коментирам (тоа никој неможе да ми го забрани) а и ти исто ако не ти одговара моето мислење фино лепо прескокни и глеј си ја работата (како што ти ме советуваше мене) ааааа и да ти кажам не се правам паметна, јас СУМ паметна