Блазесити кога си паметна, што да ти речам друго, ти честитам! Ќе ти го послушам советот, ќе читам повредни мислења, не исмевања и зајадливости Поздрав
Блиску си Скај, имам некои сличности со девојката Косата-таа е бојата,устата погодена,носето нешто слично,очите ми се зелени..Како и да е потсеќа на мене девојката, особено втората слика
хахахахаха сега видов! емилија хахахах! не, не, не брунетка сум јас! а кога сме веќе кај емилија, имам една слика кај што е без шминка ќе ја ставам сега да ја видите фала вајлд
Боа, има големи сличности со мене во фризурата, инаку тенот е горе доле тој, формата на очите-да, ама не и бојата (моите се кафеави), имам малку потркалезно лице , носот ми е малку покрупен, , инаку фала ти многу
^^Косата ми е таква, исто и веѓите, обликот на очите сличен е малку, бојата на очите ми е кафена, носот и устата немаат некоја сличност, ниту пак обликот на лицето Сепак фала
паааа си личам и на оваа слика, особено косата и очите само немам такви заби и таква насмевка фала аннннннннни
Анннни, си ме погодила да ти кажам, косата ми е црна, ама имам многу мали очиња и полни усни... Баш како да не сум од овде Се на се околу 80% си ме погодила! Фала ти срцка