Кога ќе ја видиш прв пат можеби малце,да заличува,ама ако погледот го задржиш неколку минути ,обликот на лицето не ми е таков ,бојата на косата е тука некаде,можеби една маала нијанса потемна. Спојлер П.С би сакала од тие што ме имаат видено на слика,да видам на кого им личам,ако не е проблем
^^ Па не те замислувам толку плава нешто потемна(ова не ни знаев ама ете сум погодила )Сепак пробав Нее...имам смеѓа коса, а за цртите на лице нема сличности...тенкс
Вака ја замислувам Лилит според аватарот со кој ја забележав првиот пат Вака Шилеа ,само за тетоважата не сум сигурна Марли да не се “црвенее“ ко минатиот пат вака
ааау, не срце фала што си ме замислила јас имам темна коса и малце пократка, ама таква испрекршена .. устата ми е помала, на оваа лицето и е издолжно, моето не до толку
Па има некои сличности ...формата на лицето бојата на косата малку ми е посветла...но сепак има сличности...
Ова е Спичлес. На неа повеќе личи сепак фала ти мало тука некаде е. бар така мислам мааалку по мало муце немам толкава деее а и стилот на сликање ми е таков морам да признаам
Волфче, имам црвена коса, ептен виткана, носам наочари, имам две бемки под и над устата и не ја сакам Наталија Ореиро Ајде уште замислувајте ме, слабо нешто ме има во темава
Бујрум Оффи, имаш избор, одбери си најслична дублерка Јас лично мислам дека си тука негде најмногу ===> На оваа знам дека не личиш, но морав да ја постирам според описот кој го пиша!