е значи никако не можам да најдам слика ама Oффи страшно ме потсеќа на девојката од филмот ,,Индија,, (таа црвенокосата, на Маурило сестрата, со наочарчиња) . тој што го гледа филмот, сигурно ја знае. ако најде слика од девојката постирајте ја оффи, од кога црвенокоса ма? нели беше темна боја? или темно црвена, па не сум забележала многу
...Навистина те погодив? ...Е баш се радувам... Јас и ти дефинитивно сме биле сестри во претходниот живот
Ииииииииии сите сте ме погодиле на прв поглед, ама повеќето ме знаете како изгледам А Бројче незнам која е таа од Индија филмот, не ми текнува
Кимче, потемна боја на коса имам, такоџе и шишки , ама должината е таа, тенот е тој, веѓите такви ми се слични, дебелки , лицето ми е потркалезно, се на се 75 % сличност.. Фала ти што ме замисли , ќе се потрудам да најдам слики од сите што ме замисливте некако...
Кимче, не Косата не ми е волку плава а ни цртите не одговарат. И природно ми е виткана или прекршена, како кога. Сепак фала Ким?
^Пирамидке вака поединечно гледано немам нешто слично со девојката, ама пак не сум ни толку далеку. Фала
Само можеби веѓите, носето маалце помало очите кафеави, ама не користам шминка. Косата ми е потемна и шишки на страна. Едит: Ама формата на лицето е погодена.
Изгледа дека по се сите си имате двојнички и само јас сум изрод. Никако да се погоди некоја девојка да личи на мене.
Бројче, па можи да се каже дека во лиценцето личи на мене, ама во косата не баш, не ја носам така, а дечко ми, ич не е таков, косата му е кратка, кратка, и нема таква бујна. Хаха, барем и него проба да го доловиш Фала ти А можда Дејзи личи на ова девојче