Па што знам, вака во живо и не личиме баш. Ме реметат на Ферхунде сум им личела , само што муцката и носот не ми се такви, ама у право биле сум се запазила во некои моменти стварно личиме. Бона Само уште да беше повеќе насмеана.
кога ја спомна ферхунде, ми текна чичко ми, му кажуваше за филмот на татко ми... “еве ја ферхунде, но многу е лоша, само проб. им прави“ инаку пензионер е и сега ги прати сите филмови по ред сори за оф топик а за сликата што знам, имаме сличности, само што јас нонстоп сум насмеана (и в зима ги сончам забите )
А јас ? А јааас? хихихихихихи П.С. Кафена права коса со шишки на страна и кафени очи,полна уста,висока
Немам некоја сличност со девојката, сепак фала Јас имам долга кафена права коса, без шишки, кафеави очи, полна уста
Во обликот на лицето и во устата си личиме а да и имаме исти колкови и нозе Smilly annii BoaVista Носот си ми го погодила и забите
Има сличности: очите, носот и косата само потемна малку. Устата ми е подебела и не се смеам така. Фала Скајче. Ајде пак да пробам за лицето.
Обликот на очите погоден само помали ми се , носот од прилика може ај и устата погодена само малце пократка .
Lux Морам да признаам дека оваа девојка што ја постира Скај можеби најмногу наликува на мене(од тие што ги имате постирано до сега),имаме само неколку заеднички црти, делот кај мустаќите т.е. од страната на устата,тие дупчињата 90% ни се исти,обликот на лицето 70% е погоден само што јаболчнциите мене ми се поинакви,обликот на очите не ми е таков,ниту устата и носот,тенот не е погоден ,а ни косата имам црна виткана ,ама добар обид во секој случај фала