Морам да признаам дека Боависта е најблиску. Само формата на устата е поразлична, а другото горе-долу е погодено. А за профилот Ангелче ме погоди
Еве ве вас ајде сега да ве видам како мене ме замислувате. Русокоса сум и имам темно зелени очи а обликот на лицето ми е сличен со на сликата за боависта. Старфиш Боависта Ангелче Лилмисбоси
Имам некои сличности со девојката од сликата. Обликот на лицто ми е таков, очите и веѓите ми се исти такви, има некоја сличност и во устата, и мојата е полна, само носот не ми е таков Еве како те замислувам јас тебе RedRose97
Косата ми е таква, само малку потемна, очите ми се кафеави и не ми се толку крупни Сепак фала Еве како јас те замислувам тебе, оваа слика од поодамна ја постирав дека ми личи на тебе, но сигурно не си видела Еве Багуфче
Можеби бојата на косата,тенот...Инаку не Имам подебели веѓи,подолга коса,немам дефинитивно ваква насмевка и имам буцкасти обравчиња... Скај ејнџел,само обравчињата си ми ги погодила Скај
хехехе очите само и обликот на лицето. Мојта уста е помала камоли да имав ваква Е да исто сме високи со Чуприна ама јас сум позгодна Немам плава коса, смеѓа ми е. Очите ми се поголеми а бојата е тука некаде. ФАЛА Ви