ОО колку убави очи има ...немам зелени а баш би сакала, плави имам. Бојата на косата е погодена и формата на лицето ...другото јок.
хаха стварно бе овдека си личиме а иначе и не баш Само мене ми е потемна малце и подолга косата Па и имаме некој црти муце ама неможам да дефинирам во што си личиме Хаха sexylady имаш скроз погрешна замисла за мене Сепак фала ти Анннни муце и мене ме потсеќаш многу на Ким Кардашиан Sexylady вака нешто?
Мисс далеку сум од КИм...уште да имав таква уста.....коста и очите само мислам дека се совпаѓаат,и по шминката мислам ....
џули77 [/quote] Скајче дури сега видов Искрено само бојата на косата другото нема сличности...Данкееее
Си ми ги погодила само должината,формата и бојата на косата( јас највеќе ја носам фенирана) ,носот си го трефнала ептен,другото не.Лицето ми е малку позаоблено,очите ми се крупни и зелени (дечко ми ме вика ванземајац) а устата ми е полна како сликата за Аннни.Иначе како застанала девојкава на сликава со тоа фацичето што го направила стварно ме потсетува на мене
^^Марамке заличувам малку на девојката...само немам зелени очи и светла коса...ама другото се е погодено Марамка
не те знам ама ја видов сликата и ме потсети на тебе бидејќи горе така се опиша. Не си личам во ништо со неа само може во насмевката и забите
Хахахдали оти ме виде ама си ме погодила по малку.. за устата имаш право ама лицето ми е и мене долго..носот на девојкава ме бендисува камо мојот да беше таков
Ама затоа пак ти имаш многу поубава уста од нејзината. Ептен ме потсетуваш на неа. Сега кога го гледам филмот си аххх пеперутчето се бакнува со мојо симпатија .
[quote=" Ама затоа пак ти имаш многу поубава уста од нејзината. Ептен ме потсетуваш на неа. Сега кога го гледам филмот си аххх пеперутчето се бакнува со мојо симпатија . [/quote] Хахаха не се секирај не сум јас.. Ама ако го начекам некаде ќе го пратам кај тебе да си го направеш меракот така убаво
Па косата ми многу потемна исто и очите а обликот на лицето ми е погоден само што моето е малку поголемо. Ајде и другите да ве видам како ме замислувате.