FallenAngel...ne e problem za slika... problem e shto imash 13 godini... i dosega voopshto ne sum te chital... a te primetuvam poshto avatarot ti e dobar...:up: ...stvarno imash tolku godini..? p.s.nemoj pogreshno da razberesh i da se navredish ....te prashuvam za da znam kakva slika da stavam...
Доста активна стана темава ....ај и јас да кажам два три збора. 2468 друштвена, комуникативна, жива и темпераментна личност.Знаеш да уживаш во животот и да си приредиш пријатни мигови.Реагираш импулсивно што е резултат на твојата емотивност и премногу заљубена во својот дечко. Хипица ја замислувам како весела и креативна девојка, отворена и слободна со остар дух, висока емоционална интелигенција и напредни сваќања.Секогаш распеана и позитивна со весели очи и во шаренило од бои. Гордана-личност од доверба, стабилна, одговорна и добро воспитана цура.Помалку скептична на промени.Вака виртуелно пред мене си со врзана права и долга коса со шишките настрана.Облеката тие во посветли тонови ( не знам можеби аватарот твој ме асоцира на тоа), поедноставно но елегантно. Шилеа ми делува како сказна.Пријатна и уметничка душа, опуштена и природна...средно висока девојка со светол тен и долга коса, облеката полежерна во свој стил и во потемни нијанси. Лилит цврсто стоиш на земја.Доминантна и влијателна, точно знае што сака и има јасно зацртани цели; борбен дух и роден лидер. Марли има прочитано доста од книгата на животот.Неограничен, опуштен и шармантен.Дипломат со огромни менаџерски способности и работа со луѓе.По малку загонетен Вие некако први ми упаднавте во очи оти сте ми поуметнички настроени... ту би контнјуед
Е крајно сте не фер,јас убаво замолив и никој не сака да кеже ни збор за мене И ке плачам на цел глас и на секого ке се жалам.Па и јас сум дете и јас сакам Нема да ми смета и слика
hihihihih....sum pominala nezabelezana! a i ne sum iznenadena, koga 24/7 visam isklucuvo na temata ,,bracni neverstva,, taka da me nema po dr.temi! aj da vidam so ke kazete za mene! bas me interesira!
pa bogami mina edino od taa tema te znaeme so te imam citano pametno devojce si,no ne treba da imas ograniceni stavovi,premnogu ostro osuduvas,treba da znaes da se stavis i vo kozata na drugiot,site na zemjava sme gresnici
jas, jas sum na cas ....jas digam dve prstinja...i ne sum cicija za kafeto....ti pa kako mi se naluti....samo ne sum go videla toa otkako si mi pisal(ova ti go pisuvam da ne ti vlijae lutinata kon mene na slikite )
Pa falaaaaaaaaaaaaaaa valjda na toa mislis.....ama mnogu kasno go vidov odgovorot na prasanjeto zosto temata e neaktuelna i odma bese zbrisana od pocetnata strana...ali eve ovde i sveceno falaaaa :up:
Марли,јас сум спичлес...ме остави без зборови... Шала на страна фризурата си ми ја погодил,а и цело лице,освен очите кои ми се темни,но формата им е потполно иста,закосена! Благодарам најмногу! Ијаа...Марли изгледа не ѕирка од некаде!
MARLY...jas se javuvam za reklamacija.... Pozto imam pravo vo rok od 45 dena ,eve se javuvam za reklamacija..... Nema problem ,kafe ,sok,kebapi...castam ,ama sakam korekcija..... Ne sum nezna plavusa ,tuku ostra i fatalna ...poput Merlyn Monroe...Pa sea ti vidi!