Лелееее утка)Косата до пред некое време ми беше толкава,сега ми е пократка,башка устата ми е поголема,можеби само формата на очите ми ја трефна,па и носот.Ама убава е девојкава,фала ти душо
Со Ева Лонгорија,едина заедничка карактеристика ни е улогата што ја играме,Габриела Солис! Леви,брзи и директни!А бога ми и итри кога треба! А девојката во постот нешто погоре од овој со Ева (не ја знам пејачката за да ја именувам),нц.Ич па,немам остри црти на лицето. Нејсе...така ви личам,не е финтата да ме погодите!
Кога ќе ја видам оваа Лиликава одма пред очи ми се појавува Лилит од Фрејзер, ви текнува која нели. Знам дека ич не личите ама ајде де, што да правам
Сесо топло топло да ти кажам ме изненади Устата скоро иста со линија на долната, очите иста боја, косата исто така ретка накај плава ми е само. Е сега носов што не си го сакам и што сакам да го касапам тоа е друго, на малава супер и е
Мило ми е што те погодив, кога ја видов сликава веднаш ми текна на тебе А за носот ќе ти помине таа фаза, мене ми помина , а ако не фатат бубачките ќе се касапиме заедно Not!
Јас на периоди си ја засилувам желбата за касапење, на периоди заборавам Може да се касапиме заедно NOT, што и да е во друшто поарно е Сеси, ептен ме изненади со сликата на секоја минута си отварам да си ја гледам
Еве како ве замислувам Феарлес или Хипица микс од оваа и оваа обликот на лицето Сесилија оваа и оваа обликот на лицето Георгина оваа или оваа Ајде сега сите што ве опишав за мене да ве видам. Помош: многу темно руса коса со прави шишки средно полна уста и прав среден нос.
Па боа виста нема многу сличности. Обликот на лицето е ист а устата ми е слична. Косата ми е долга и многу темно руса, речиси на кафено удара ама пак е руса. Многу фала за сликата. Еве за тебе: Бојата на косата и очите од првата и другото од втората. Погодив ли?
Квин, немам никаква сличност со девојката. Секоја чест што не напиша само некој збор за пребарување на гугл и да ми ставаш по 2-3 слики да па да си правам комбинација- очиве од првата, косата од втората и сл Такви ликови кои ставаат безвеза слики и после бараат друг да ги погоди само ја уништуваат темата
Лоша интуиција имам! ама не е финта да се погоди.... Еве сега од Шутерсток ќе најдам очи, уста, лице ( можеби ќе погодам ) NOT!
Епа Сесилија морам да кажам дека за тебе имам оформено некоја слика и искрено се изнамачив за да најдам девојка на нет, која сликовито би го прикажала моето мислење. Прво ми изгледа дека имаш темпераментен карактер, а Сесилија ме потсеќа на девојка со светла кадрава коса, со светол тен и сензуални усни Се разбира секако дека си постара од девојчето на сликава Па ме интересира дали погодив нешто ???
ФБИ, фала за трудот, ценам таков труд со пот Косата ми беше густа, и светла, ама откако почна да ми паѓа морав да ја затемнам. Сега ми е под рамења, брановидна и кафена Очите ми се кафени. А устата си ја имам објавено И немам баш светол тен, повеќе одам накај латино
За Сесилија ваква претстава имам ..незнам зошто ама вака некако си ја замислувам Сеси има некои сличности