Оф бре Сеси а толку запнав, малку барем да те погодам Не се откажувам..цело време барам нешто што ќе ме асоцира на описот што го даде..Ај трета среќа и толку за денес Вака нешто малку посветла косата само
Сеси каква чест , сите феминки го погодуваат твојот изглед и што е најбитно се трудат ....бараат ли бараат Еве уште две слики од мене ....што се однесува на строгиот поглед Ни помалку ни повеќе Наталија Водианова и Коко Роча
Девојки, ви благодарам на сите за трудот. Ќе останам воздржана од поединечни коментари, за жал не ме погодивте, а кога ќе си ја видам сликата на мојата двојничка, тогаш ќе ви кажам Јас кога гледам слики, ако налетам на слика што ме потсетува на замислата што ја имам за некоја од вас, ветувам дека ќе ја постирам, а слики ради реда нема да ставам
Мојта глумица Како помала ептен си ја сакав ама и сега. Фалаа Кендиии Еве ти , само поголеми очи да имаше девојчето.
донекаде кога ке загледам има некои сличности...туку гледам ташничката што ја носи .... абе барам нешто такво во Штип ти да немаш видено вакво слично моделче ....и во Модни критики една феминка имаше постирано мисалм дека беше ташничка во стилот на марката Шанел да немаш видено некаде во Штип ?
Не..... , со девојкава немаме ништо слично Ама сепак интересно е што дознав како отприлика мислиш дека изгледам
И јас сакам таква има кај кубус у таа за накит шо е. Мислам дека виде слични. Е Сеси баш ми е мило што сум те погодила.
Не сум олку виткана и потемна сум, во тенот посветла и помали усни имам и ми се свиѓаат наочариве, би ги носела Мало сум јас, ситно човече.
Немаме сличности со девојкава Мене ми заличнува на една комшивка, ама озбилно Фала ти за трудот Јас тебе вака некако