ммммммм ја обожавам глумицата ама незнам дали си личам со неа Го гледам видеово на Марли, дека немам нет за месецов па неможев до крај да го видам....ама читам годишнина и се чудам каква годишнина.....на феминава и помина годишнина, од нeговото зачленување помина.....и после ми текна.....8-ми март годишнина од фб-страната на Марли Знчи отсекогаш бил џентлмен и толку трпелив со жените од форумов, алал да му е Си ги видов и моите сликички таму на видеото
Марли...моето почитување секоја чест на трудот и на умешноста ....конкретно за мене , млако...млако...тоопло....млакоооо ...поздравче
Марли . Ја видов и мојата сликичка, Спојлер FallenAngel прекрасно е склопено. Секогаш знаеш на мистериозен, но креативен начин да не изненадиш.
гледаш go-girl i marley те ставил како anne на видеото значи оставаш некој впечаток да мислиме дека личиш на неа хехех
Марли , совршено ... целиот твој труд на едно место , и сето тоа проследено со тој глас и тие звуци. Има талент во тебе ... ДА ... Поздрав од Озбилна
Марли, ќе претераме ако бараме за секоја посебно да изработиш видео, а вака не, само ја кажуваме вистината Кога ќе размислам убаво е да има видео за сите, нели?
За одредени девојки на форумов си имам создадено некаква слика па еве отприлика како тоа изгледа Еве вака си ја замислувам Blond Спојлер Оваа девојка ме потсетува на Lux Спојлер Девојкава ми личи на firequeenn Спојлер И за крај Lilit само со костенлива коса Спојлер
Леле Ливинг, ти благодарам на споредбата со Грејс, која патем ја обожавам, ама далеку од тоа да личам на неа. Јас сум ти едно мало насмеано човече
bitter girl во врска со оќите исти се потполно ни плави ни зелени ., мислам во лето се зелени а во зимно време повеќе се плави јас лилитка вака ја замислувам : a вака штрумфета :