Sesilija Нешто вака ја замислувам (само со витканка коса, онака со пегла потфатена), и малку покрупничка, оваа чачкалка е
^ очињата ми се такви ахам и дупчиња на образите ми се прават кога се смеам, слична насмевка имаме....ама јас немам талент за пеење тоа е ФАКТ
Bitter-girl немам ни една сличност со таа на сликата имам покрупни очи, виткана коса и црна сум . фала за обидот. Блонд девојкава ми е многу слатка, на идол изгледа ја имаше мислам (таа кумановката), ама не поминала таму штом е на М2 гледам во позадина И Гоу можеби има некоја црта со неа ама со потемна коса (си зедов за право да коментирам де, ама оправдано)
Еве каква слика си имам за одредени форумџики...сликиви на гугл ги барам 15 минути Кате21 Боа Лина24 Сенза Старфиш Блонд
Уф, Карина, јас сум сосема спротивно од оваа. По буце сум во лицето, немам долга коса, не сум толку слабичка, имам големи гради. Со оваа носињата ни се слични само.
Каринке, како ми се бендисува косата на таа...Јас демек Иначе, малце, нешто, формата, малце сум побуцкаста потркалезна во лицето, а очите, најмногу
^^ Ко за беља цурава па ја знам и лично, не дека сме г’з и гаќи, уствари обратно од тоа сме, ама со сестра и сме школски.....нејсе, се зазборев непотребно, и не, не си личиме. Мада вакво афро добивам гарантирано со дифузер Фала Божица за трудот сепак
Јас пирамитка ја замислувам исто како првиот нејзин аватар! Ете така, сите ми личите на првите аватари што сум ви ги видела кога сум се зачленила или кога сте се зачлениле вие
Епа Каринче, да ти кажам има некои сличности, да. Тенот е тој, бојата на коса исто, очите и боја и големина од прилика тие се, интересно е и тоа што често ја носам косата така собрана, е сега немам толкава уста за жал, ама што е тука е... Фала ти што ме замисли.
Само формата на лицете ни е слична и носот по малку. Имам подолга коса, темно кафеава и немам шишки и усните не ми се толку полни
Да и мене ми е така..како сум ве видела прв пат како такви останавте во моите глави....на пр сеси со тоа репчето на страна и во розева блуза ја видов прв пат...и сега како аватар и да стави сеси си е таа сеси за мене.....