Неее воопшто само во половинчето сме исти,така немам многу ептен изразено половинче,вакво ми е исто,инаку друго не.....позз
Би ју Ама бааааааш ништо. П.С. мразам заоблени нокти. Сепак фала на трудот. А ти мене ме потсеќаш на Тејлор: Лилит ме потсеќа на Nathalie Kelley
^ахахахаха луда Хипи, немаме ни П од плавуши....ама за чудо некое слични сме баш така витки и развеани....да не речам одвеани и како секогаш оклештени и разкокодакани
Jaс сум ова? Уф па и омиленото мое животно тигар, јас ќе да сум Само не сум толку слаба а и смеѓа сум, ама добро е, фала Марли
Аууу девојкава личи на мене бе! Ама без тигарот, тој го користам исклучиво ко теписонче или на кауч си го ставам
^^...Јас немам тигар,...имам лавица... .......понегогаш и у креват ја ставам... .......морам,...што да правам....
Росоњерка: Дејзи: Блонд: Вајлд чајлд: Фајрквин: Има за уште, но доста се слики засега, утре втора тура, зашто навистина си имам направено слика во главава за многу фемининки. И ете јас како ве замислувам, не ми кршете филм, АМАН!
Јас Старфиш (покрај стилот на облекување дури и на фаца) си ја замислувам нешто многу слично на Olivia Palermo