Не сум толку стара и уште малку ми фали за таков стомак . Должината и бојата на косата е тука некаде, но очите ми се кафеави.
Хехе оти сум онака тажна во лицето? Јас немам слика досега на која не сум насмеана од шестка до шестка Макар што момана ја сакам многу Немам инаку онаква коса, кафена имам и кафени очи кои во последно време се нон стоп зад моите наочари Колку што досега ми имаат кажувано личностите што ме познаваат од селебрити најмногу наликувам на Џесика Сута од Пусикет Долс групата. Јас тебе Боа те замислувам ама баш вака И стално кога и да читам твој пост пред очи Оливија Вајлд ми е. Се надевам нешто погодив
Најтволкер, јапанкиве ми се како од порнич истерани. Ноу хард филингс искрено, ама ајде не ти кршам филм. Фала за трудот. Инаку, Ливинг Глам цело време ја замислувам како Натали Портман (и филмот додека го гледав):
Вајлд ми ласкаш Немам некоја сличност , ама нека ти остане сликата во глава, немам против Ема - не сум плава и не личам ич на девојката, ама убаво ме замислуваш, продолжи така Ајде и јас да пробам за вас две. Вајлд за тебе имам неколку слики: Спојлер - оваа за лицето, останатите за окружувањето Ема тебе те замислувам како Спојлер
Најсериозно, и кога те читам и се`... Со балетот ми се спои. Инаку со девојкава во лицето немам многу сличности, само обликот. А другиве сликички се точни, ме бендисаа. :up: Ема, косата ми е таква, само кафена накај црвено , а очите не ми се зелени. Кога ќе ја погледнам поубаво, имам и јас една слика вака сликано, личиме малку. Тебе те замислувам како една девојка што ја познавам, црна коса, кафени очи... ама не можам да ја постирам.
Багуфче Боа, Багуфче не личи многу на девојкава Има долга темно кафеава коса, друг облик на лицето - малку по издолжено Можеби малку во устата да си личат, не знам, заборавив Ахам, еве моментално гледам една нејзина слика .. Еве поточно како изгледа ---> (на сликата) Врчкава долга, кафеава коса, бела како снег, розе уста и мил поглед .....
Karina со девојката имаме само иста боја на очи . Мојте очи се поотворени и позакосени. Кенди , фала ти ...знаеш дека ја сакам па затоа ја ставаш дека те потсетува на мене. Имаме некои сличности . Хммм Кенди како тебе друго девојче немаааа ама ќе се потрудам да најдам. Ме потсетува на Дејзи .
Лажам??? Така е како што сум напишала,меѓутоа човекот може да биде добар,лош итн., општо позната карактеристика ништо ново
Oд горе лево па надесно Фби, Дафне, Пирамитка, Старфиш, Марама, Сеси, Скај, Мис Независна, Џорџина, Лилит, Алиса, БоаВиста, Грл1986, Ла Чика, Анѓелче, Го Грл и доле лево па надесно Ливинг, Лавли, Штрумфче, Енца, Пуфи Цуфи, Дејзи, Горде, Кате21 и Мимс. Е така