лелее не целосна спротивност,значи немам ни една заедничка црта со девојката.... освен тоа слабите ноџиња...слаби слаби....
Јас многу не ве познавам, па понатаму ќе коментирам на кој ми личите, моментално само ќе кажам дека аватарот на Багуфче ненормално многу ми личи и ме потсека на Анннни.
Немам никаква сличност со Сандра Булок,апсолутно никаква,добро секој различно ме замислува. Јас си личам на мене црна коса имам,немам кафеава
Ако ги споредам сликите од Мајгрл и Боа, повеќе си личам со таа на Мај, секако со кафеави очи. Едино косата ми е како на сликата од Боа кога ја сушам со фен
Уффффффффф Кај ја погоди баш девојката на Роналдо Шала на страна, не личам на неа, иако не би било лошо да личев Ама ја, не мора ни да личам, само нека ми го отстапи Кристијано specificone
Боа со девојкава од сликава само бојата на косата и усните ми се слични,онака не си мн личам сепак фала за трудот
А јас баш исто како Ирина те замислував Само можеби во очите личам,во друго воопшто не наоѓам никаква сличност. Хипица