Воопшто не можам да најдам сличност помеѓу мене и девојката на фотографија(сакам очи како неа ) И ова е Марама
^^^па што знам,па и не наликувам баш на девојката,всушност мислам дека воопшто не наликувам....бојата на косата и тенот и тоа што е многу зањубена на сликите.....
Сори Хипи,повторно немам ниту една допирна точка Имам темно кафена коса,а веѓите ми се слични само,друго ништо Тебе не те замислувам никако пошто веќе знам како изгледаш
Ииии, дали бе по муабетине на чет што ги имаме разменето, ти личам за лошотилук? Не сум толку злобна Не не, немам плави очи, иако такви најмногу сакам, бојата на косата ми е малку посветла и сосем малку пократка.
Епа затоа не ми иде твојот ник со твојот карактер некако Ама еве ај втора шанса за тебе. А? Или евентуално
Ливингглам немам никаква сличност со девојката.Јас како тргнав, на сите досега им кажувам исто што да правам,кога немам врска со постираните слики сепак фала ви ај може пак ќе ме погоди некој
Ми требаа едно 5-6 минути да го тргнам погледот...од мартинито Иначе да, личам Ах што ми правиш вака бре, солзи ми протекоја од очиве Ливинг да, апаратот ми е верен пријател, обожавам да сликам, штета што во овој компјутер ги немам сликите јас што ги имам сликано, ќе ги објавев инаку во соодветната тема... Со момана имаме заеднички црти, ама сепак не личиме толку Еве си ти иначе во моите очи Росоњерка ја погодив веќе
^ Јас сум, јас сум! Единствено поголеми копита имам. Инаку Хипи, на почетокот цело време како Џенис Џоплин те замислував.
Леле Вајлд,сега го гледам постов тешко мене инаку во врска со сликава што ја постира немам сличност сепак фала ти