Јас дури сега го видов ова Не, не сум русокоса хехе... И поинакво сосем лице имам, поправоаголно. И сосем поинаква уста. Иначе наочариве од момава многу ме бендисаа, ми даде идеја за следните што ќе си ги купам за сонце Јас тебе не знам како те замислувам, како Елена од The Vampire Diaries можеби?
E ме погоди, дефинитивно сум ја петеруГава. Само неам до толку убав осмех, али поминува. Најблиску си. Стварно ова.
Дај ајде и јас да се пробам Едвај ги најдов сликите. Спаркс: Дејзи: Спецификионе (со потемна коса само) : Ла-чика: Боа виста: Гордана тебе никако на една слика да те најдам па еве: Косата Лицето со потемни очи само
Незнам за Спаркс ама со девојкава имаме доста сличности. Прв пат вака да видам фотографија и да си препознаам некои мои црти
Ништо заедничко Спојлер (Јас тие што уште немам слика за вас не ставам никаква да не биде само безвезе )
Леле Речиси си ме погодила. Имам само потемна коса темно зелени очи и подолго лице. Инкау супер. Еве пак за тебе (пак со потемна коса само)
РедРоуз сличност имам само во косата и бојата на очите,обликот на косата ми е таков,само подолга ми е косата,порасната до половина скоро, очите потемни,црна сум но немам сличност со обликот на лицето
Бојата на косата ми е таква, очите ми се таа боја, веѓите ми се слични, ама онака во целост не личам баш Сепак фала Еве како јас те замислувам тебе
Вака исто ја замислувам вајлдчалјд RedRose97 Никаква сличност Ај косата само ама посветла малку ми е ама и подолга така да никаква сличност.
^ Еј да многу убаво сум те замислила Ај види сега дали се гледа сликата(менував мислење па можеби тоа било)..
РедРоуз не немам шишки,косата ми е полувиткана,степенасто шишана,скоро до половина е,не е пеглана косата,не не не брее детален опис почнав да кажувам