До мојот компјутер беше, т.е. до анти-вирусот кој е многу анти вирус, па ни тоа што треба не го отвара, инаку не, нема ниту една сличност со мене девојчево.
....јас незнам дали да се обидам....ми личи нааааа.....наааа....наааааа......не не неможам ни јас да ја погодам, па да ја замолам сама да стави сликиче на кое наликува хммм.....драга Горде Спојлер ова е резултат на љубопитноста на Гоу, после толку неуспешни обиди на феминките за погодување на Гордана10, епа епа што да правам
Забите ни се скоро исти Друго ништо. Имам темна коса и плави очи.. Аааа да, да и зениците ми се вакви (скоро и да ги нема)
Гоу ме насмеа ептен сум мистериозна изгледа :geek: Гоу сега па сама да си ставам слика на кого наликувам,па не е интересно а и темата е таква Ми личи на... Ајде де, може ќе погоди некој на кого наликувам
Гордееееее Дај закачи ни слика веќе еднаш штом не можеме да те погодиме Море ќе видиш кога ќе најдам едно сличиште за тебе, некоја иста ко тебе ќе најдам, па после кај ќе бегаш
Ким не се нервирај да ставам моја слика а и да решам мистерија ( а што нема да се случи тоа ) е ај да видам Ким сликиште кое личиТ на мене
Види ја ти Ким абер нема да се откаже.. Горде скрати и ги маките па по цена и да излажеш. Не ја бидува вака работава..
Е сега ја најдов Еве ја Горде кај што се капиТ и овојпат е таа, ми е гајле шо те откривам пред сите 18+ ве молам Спојлер Признај дека си ти