Пирамитка: била шатирана порано, но јас имам ваква слика во главата за неа Старфиш мислам дека има нежен изглед како Кејти Холмс, иста боја на коса - но до раменици Лилит: ја замислувам со зелени очи и остар поглед, смеѓа девојка со ваква физиономија на лицето, но подолга коса и малку кадрава. Ла Чика: физиономија и очи како Жизел, но со долга кафена коса Дафне: Ева Лонгорија со смеѓа коса
Ким тоа е,што да кажам,а па и неможам да те излажам сега, нема смисла.Туку да не забегуваме офтопик, најарно ќе е Ким сега видов пред да го пратам мислењето ииииииии ... богами погоди а и косата ми е толку долга,исто како на сликата, е сега ме изненади а ами лицето или без лице сум
^ Аиииии ептен си личиме. Уште брадата поизразена, поостра да му беше на девојчево. Ептен си личиме и во очите и во насмевката. Косата ми е потемна.
Мојата избришана слика. А кој ја избриша и зошто? Немам време за лп. А можеби и вие немате време... должност да одговорите на ова . Но Озбилна кажува секогаш што мисли. Истата не беше гола, има тука многу , многу попровокативни...А тоа што не разви дискусија и не е така страшно , затоа што на темава има многу слики на кои нема одговор дали си личат. Не битно , јас и девојката знаевме на кого личи .Не дека нешто посебно ме нервира ... само се изјаснив за да ви кажам да го избришете и тоа што останало во Ми личи на ...Да не стои мистериозно на која . А не беше Озбилна Е сега ова кога ќе го прочитате ве молам да го избришете . Со почит од Озбилна
Фала Ариел, фала! Ова ќе ти го памтам Дај бе нешто попријатно нека ти се врзе во врска со мене, нешто помалку покварено Ме пресмеа значи! ФБИ - не. Не личам на Хајден, ни тело, ни лице ни ништо, баш би рекла дека девојкава е се обратно на мене, плус што и веќе не удирам на плаво туку на потемно. Фала сепак!
Lux? или Hipica? Go-girl ? Со црна долга права коса во репче ,шишки ,висока ,слаба и секогаш нешто во црвена боја на неа
ЕфБиАј не личам на Лонгорија..Можда потсеќам у некои делови, носот и очите евентуално, ама имам поширока насмевка и поеднакви заби....Не ми се предните така истакнати...Али тој е тој СЕКСАПИЛ.. У тоа потсеќаме..А и скромни сме и двете А, и патем, не сум смеѓа, светло кафеава сум во косата Е сега... Еве ги Сесилија...Пирамитката..Лилит ФБИ и Трендафилка... со вакви фацки шеткаат во мојата имагинација
Имав работа да истражувам за парфеми и ноти, и за секој парфем си замислив кој би го носел, па ај да видиме дали ќе погодам. Јас сега нема да ве замислам како слика, туку како би ве намирисала. Ми личите на парфеми ... и ако ви кажам колку време го составував постов - будала ќе ме направите ФБИ - ретко сензуален, деликатен и секако - секси парфем. Преубава амбалажа, но она што се наоѓа внатре целосно се вклопува и само го потврдува впечатокот од првиот поглед. Спојлер GoGirl мириса на свежина, на слобода и природа. Сонце и младост - таа е цитрусен парфем. Спојлер Пирамидата е дефинитивно цветен парфем. Софистицирана, жена со класа и љубов кон убавите нешта, оригинална и своја - мора да асоцира на уникатен парфем како овој. Лесен и свеж (нели мора да мириса на лето), но впечатлив Спојлер Christian Lacroix for women Сеси - и тебе те замислувам со цветен парфем. Женствен, потсетува на вистинскиот холивудски гламур - ти си ароматичен, зачинет, но сепак нежен парфем. Првиот впечаток е силен и настапува јасно, а потоа се смирува и заблажува, но остава траен траг по себе. Спојлер Грл1985 - во твојот парфем мора да има нота на роза, за да одговара на софистицираниот накит, но и овошни ноти за да освежат и да го направат поблаг, како твојот карактер Еве си Спојлер Лилит - дефинитивно мора да биде некој редок и посебен парфем, со малку остар, но хармоничен мирис. На прв впечаток е шокантен, но после неколку вдишувања ви треба уште и уште. Тежок за дефинирање, може да се осмели да го носи само оформена жена која знае што сака - мастерпис од парфем. Спојлер Kim - ти си свеж, гурмански парфем. Ти си парфем што мора да измами насмевка Еве ваков Спојлер БоаВиста е класа и младост, свежина, но истовремено и сериозност. Спојлер Ааа Дафни - ти си комплицирана убавина. Млада и романтична, дива и свежа, го носи духот на Париз со себе. Парфем од кој сакате да набавите и резерва, за секој случај, зашто нема да се произведе уште еден таков Ти си Спојлер Трендафилка е дефинитивно ориентален парфем. Парфем што асоцира на вистинска дама. Богат, но забавен мирис. Секси ес хел. Мириса за да заведе. Спојлер
Ла Чика со девојкава немам ништо заедничко, можеби малкуууу ама само малку во устата Дафне си ги погодила бојата на косата и бојата на очите, ама не наликувам на девојкава
Таа сум ме откри само без таа придавката висока ааааа Русинке, овај дееее Ливинг Глам.....цитрус м? одличен избор, лајк ит....и сега ми иде да запеам....мирише ми мирише среќа што не си пишала ванила, јагода....слатки мириси несакам
Пирамитке немам ни јас јасна претстава за овој како мириса, не сум го сретнала досега. Ама по нотите што ги читав, мора да е оригинален како тебе Ај баш помирисај го и кажи дали ти го утнав. Ќе се надополнам и за други феминки инаку