ЕмаСк. вака си ја замислувам Хипица вака само оваа на сликава малку делува возрасно а хипица онака со малку понежна фацичка си ја замислувам кога ја читкам Штрумфета вака само со потемна коса
Стварно ти личам на Селена? Е уште ова досега никој не ми го кажал Кога подобро ќе погледнам имам некои заеднички црти
- Горде, се утепаа девојките од погодување и никако да те погодат. Ајде постирај некоја слична на тебе, да те претпоставиме некако....
Ливинг за трудот, навистина си единствена Морам да одам да го мириснам парфемот, ама ми се допаѓа описот, дефинитивно А Дафни, те молам избркај ме од мислите, не сакам да шеткам плава низ нив, не, не
Бројчето ја замислувам иста ваква Боа ја замислувам Мисс, плавуша? Иста ваква те замислувам, дива, скоцкана и секогаш средена Старфиш, само по опуштена во фацата, не толку злобен поглед Вајлд исто како Вајлд За сите си имам замислено по некој лик само што не можам да најдам слики To be continued....
Штрумфетке поласкана сум од тоа како ме замислуваш и само ќе напишам како среќа да личев на Меган Фокс, ама за жал не личам
Не сум ваква, уште помалку оваа Поубава сум ма Кеееееејт. Шала на страна, имам остро и мислам помало носе од девојкава, поинаква форма на очи и скроз поинаква уста... Широка насмевка and all that.
Немам допирна точка со девојчево ама баш во ништо.Фала женска на трудот Паааааа си личиме...да да Ама само во Спојлер цицките Не сум толку плава срце..Уствари кога ќе подразмислам сега веќе скоро ич не сум плава,поише на смеѓо мавам Но! Но но но но! Нисам ја! Јас не си ја прчам устата кога се сликам Може така ради косата малце те потсетила на мене,иначе не си личиме воoпшто.Поубава и позгодна сум си јас
Кенди косата ми е црна не кафеава али очите си ми ги погодила,таква форма имам,кафеаво зелени ми се иначе ( хазел ) ама малку покрупни како на к.и.м сликата за мене што ја постирала к.и.м Кенди