...mi olesni da znaesh,.. ...vidi shto si ubava koga ne pla4esh... ...a taman pomisliv na tebe... ...odlichna si...:up:
ХАХАХАХА.....абе се убаво ама темава тотално си изгуби од значење........екстра со сликиве од Марли....едвај си ја чекам мојата...ама друга тема да ставевме ваква.....темава од замислата една за друга, се претвори во ...Марли а мене???а мене?????? ништо друго не се случува.....ах Марли Марли
HIPICA mi izgleda na mnogu vedra licnost i sekogas raspolozena i pozitivna, koga i da procitam nekoj nejzin komentar, si vikam "ej so ubavo razmisluva devojceto" A SHININGSTAR ne znam zosto ama od samiot pocetok imeto tolku me asocira na Sherzinger ( iako nema nikakva slicnost ) haha i taka si ja imam zamisleno kako Nicole Sherzinger pejackata A inaku na karakter spored komentarite sekogas zrelo i mudro razmisluvas.
ама што е ова сите слики бараат.....ааааааааааааа на други теми ги нема....па како да ги опишеме....ајде Марли давај граница од колку коментари нагоре може да се бара портрет после колку коментари можеш да ги илустрираш форумџикиве
највеќе впечаток ми оставиле постовите на Lilit, kristin4e, babykety, Ariel, Hipica, reinBow Shelea ... Па вака LiLit ја замислувам како креативна девојка, висока, со смеѓа коса, полни усни, и не премногу задоволна Shelea ми е многу слична со лилит не знам зашто... ја замислував баш како што ја имаше сликата со девојката со капчето ставена... kristin4e, babyketii i Ariel ги замислувам како тро модерни, современи мајки, убави, што се грижат за себе, не се запоставуваат како многу жени одкако ке родат... Хипица ја замислувам како повозрасна, кога прочитав дека има 17 години искрено се зачудив.....физички ја замислувам како убава девојка, со уникатен стил на облекување, кадрава коса, пошо прочитав негде... Rainbow ми е откачена, фина девојка, со долга коса, со зрели размислувања и подготвена да помогне... А мене како ме замислувате, ако ме замислувате?
Поздрав до бејбикети (се надоврзувам на муабетот таму по страните ) [youtube]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/EfjjHq_sA7c&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/EfjjHq_sA7c&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[/youtube]
Go-Girl...neprimam naracki vekje...kje me urochite... a sklon sum na uroci...kje mora posle da mi bajat... :?
јас не барам немај гајле и еве пу пу пу да не те урочам да те поплукам (мала шала не се лути така викаат старите да те поплукаат да не те урочат) позз
Не,како може да ми личи на Марли,кога незнам како изгледа,јас си го ставив типов,мерак ми беше.Јас никого,никако не замислувам...