Ema.Sk со девојчето од сликата само носето и усните ми се слични онака немам некои сличности а да и тенот белко сум со пеѓички
FortuneTeller.xD,..фала многоу добра споредба...а и фризурата ни е иста... и фала што ме стави со Гордана у пар,... со неа.. ептен ми личи... .......
Вака некако ја замислувам Штрумфета значи иста коса само малку посветла и кафеави очи Миссиндепендент само со посветла коса ја замислувам
Па, косата таа форма ми е некаде, и да малу посветла. Мајли е многу тркалезна а јас имам овално лице, така да не, и обликот на очите не ни се исти а и устата ми е помала и носето ми е попрчесто. Сума сумарум ич не си личам со Мајли .
Fortuneteller очите ми се кафени, косата ми е потемна, природно смеѓа Устата е тука негде, ама не си личам баш со девојкава
Пааа не Не сум веќе плава, уствари никад не сум ни била баш плава, ама доста светла си бев. А ни цртите на лицето не ни се слични. Ама дупето ни е исто, такво - го има сегде Фала инаку
Ај јас да пробам пак Кажете дали погодив Пирамидка во мојата глава си секогаш русокоса Ким оваа девојка ми личи на тебе Виножитка ми асоцираш вака по името Лакримоса секогаш сум те замислувала вака Лилит секогаш насмеана Спесификионе замислена Штрумфета спомна дека ти е светло кафена косата па сега иам нова слика Како ви личам јас?
Незнам зашто ама сликава кога ќе ја видам ме потсеќа на Пирамид. Ииииии, да, Мистери! Само ако си излажал дека не личите