Фала Сесилијо шекспирска моја, ептен ми е мила ем драга ем лепршава девојкава..Ама не личиме. Освен во косата и евентуално во очите.. За да ти ја олеснам загатката, СЕКОЈ човек што ќе го сретнам..СЕКОЈ, ми вика дека фрапантно личам на Антонија Шола... Што мене лично не ми ласка баш, али факти се факти. На сите им личиме. Освен на дечко ми. Он вика дека сум поубава А и јас го тврдам истото. Нали. А ти на вакво некое мило убаво женствено суштество ме асоцираш ...
Леле ми го скрши филмот, ич не те замислував како Шола Јас и Кејт - паа.....Не личиме освен што така топло се смеам и јас со очите Ништо, ќе си направиме други слики една за друга , ништо од овие
- Пирамидка..Само посветла коса и послабичка , се разбира - Пинк4евер, само со потемна коса Мерлинка, само со пократка коса Боа Виста Старфиш ЕфБиАј
Мерлинка е може слична, ама очичките ми се поситни и зелени. И да, косата ми е пократка како што си знаеше, шишки немам ама ке направам.
Очите и веѓите ми се скроз исти. Само усните пополни, и имам рамни шишки. Косата како што рече потемна и по права на краевите, и малку за 2-3см подолга . Ја обожавам Ема.
OOO Сесо! коса иста со кркмите настрана ја носам обавезно, очи ко скинати исти, носот само различен, устата тука некаде ми е. фала
Прво што приметив е цигарата, а јас страствен непушач сум Друго е што потемна коса имам. Очи, уста, нос ништо не е погодено. Тотална утка Ајде Кенди за тебе слика Битно те замислувам секогаш со бомбони, чоколади, торти, колаченца, лижавчиња до тебе
^ само бојата на очињата ми е погодена иначе она за б омбончињата,лижавчињата во право си јас леб не јадам само за да си апнам нешто повеќе блачко
Одма штом ја видов сликава на Кенди ме потсети: А оваа на Бројче: А оваа на Сеси: И на Трендафилка слична е со аватарот нејзин:
Monna.Monna слатко е девојчето од сликата а сличности само усните,носето(по малку) и забите други немам ....А да и овие моиве бесни,никакви шишки моментално ми се така бушави А јас тебе кога те читкам баш те замислувам како Аnne Hathway игнорирај го дечково од сликата
Сесилија и јас како Дафни,додека ги читам твоите постови си ја имам потполно истата слика за тебе како оваа,или барем слично,сепак те ззамислувам како девојка со убава долга светло кафеава и лелеава коса и убава насмевка,незнам,од некој твој аватар си ја имам створено ваквата слика за тебе Поздравче за двете.