Ни на времето, ни сега Хипи Ипи шејк Иако, и се загледав прв пат во усните, па такви ми се ко на сликата, горната потенка, долната демек подебела, ама такви се
^ Ахам.А таа ти личи на некоја можеби (знаеш барав малку Холивудски шмек) ,или можда сосема поинаков не е битно ...
hahahaha Dejzi...Сега го гледам ова.....Abe ja poubav sum Барем ти знаеш....Најди посоодветна слика (само немој да скинеш некоја моја од фб ) ...... Али си се потрудила нема што тука....На дечково малце шарм му фали за да ме стигне али ај .....(мислам дека доста се фалев ај сега да си кажам дека си личиме .....али сепак - поубав сум )
Еве за вас ајде да ве видам за мене ви Пирамидка едвај ти најдов слика Хипица само без мачката и потемни очи Кенди само насмеана Мона.Мона те замисувам вака
темно кафеавка коса имам RedRose97 само усните ми се слични со девојчево од сликата,сепак фала за споредбата
Бојата на косата и носето ми се слични т.е. исти можам да кажам онака имам малку по округла форма на лицето и погусти веѓи
Ама баш никаква сличност со девојкава Имам сини очи и темно кафена накај црна коса. Сепак фала што се потруди