Добро ајде, Натали Портнам сум, нема смисла да лажам повеќе Не бе, не личам на Натали. Спел ни на твојата не личам, ама не е тоа поентата, убаво ме замислувате Нати: Спел:
Не личам со девојкава имам посветла коса, сега само незнам за очите какви и се, ако и са кафени ондак само во очите
Кикето , немам баш сличности со девојкава. Битер , пред година и пол можда ..кога имав баш олку долга коса. Само малку подебели веѓи и друг стил. Ама сега имам пократка степенаста коса и шишки..кои се движат од десно на лево..кратки па долги..
не баш, само очите си ми ги погодила, такви ми се прилично ситнички, само за еден степен повеќе на зелено удираат од овие а еве си ти
LivingGlam e некако вака те замислувам,само не верувам да те погодам бидејќи гледам тешко им оде на сите погодувањето кога си ти во прашање
знаев дека нема да погодам ајт битно си пробав среќата Инаку ни јас немам некои сличности со девојчето од сликата сепак фала
Ливинг, имам по некоја сличност со девојкава, ама она е мнооогу поубава од мене Ај уште еднаш да пробам: Ливинг- И еве ја Кенди во мојата глава : Едит- не знам дали ви ги покажува сликиве, мене ми е спор нетот, не ми ги отвара вака...
Beached гледав нешто на нет, и момево многу ми залични на тебе, вака некако те замислувам, плус нерд наочарчиња За Ливинг еднаш се пробав, и тенот ако не друго ми кажа дека сум ти го погодила. Не можам да најдам девојка која што опишува како ми личиш на нетов, ама те замислувам како нежнотија, како девојка со топли очи и убава насмевка. Смеѓа. Со убава негувана коса, нокти, лице...
Ливинг мор, ама ти се запнаа да те погодат , не за друго, да знаат кај кого да спијат летово Охрид без пари