Ливингајде и јас да си ја пробам среќата. Па може ќе добијам неколку дневен бесплатен престој за летото Еве си: Еве ја и Спаркс:
Паааа.... не Спојлер Имам темни очи, поширок нос... Да се пробам и јас, интересно ми стана Спаркс Мајгрл Сеси
Леле Ливинг не, немам никаква допирна точка со девојкава Абе смеѓа сум јас, не сум плава Имам помал нос, формата на лицето не ми е таква, ниту пак формата на очите, веѓите, усните Никаква сличност значи Ај јас за тебе да пробам пак: Сеси?
Хехе Мајгрл, тоа што се смеам го погоди, само што имам помали заби од девојкава, формата на лицево и косата (само поретка ) можеби, другото не
Добро Мајгрл, напредуваме. Личам на девојката во образите, усните така-така. Е косата ми е далеку од толку убава, мене ми е над рамена, права испеглана. И неми стои жолто Сеси:
па не баш, косата ми е подолга, и денес си ја извиктав баш мали локни ми е, ко андулирана , и рaмењата ми се потесни
да ти кажам право си ја сликав косава од позади па се мислам дали да ја ставам , чисто од кеиф да ви скршам филм ама како лежев ми се растурија локните
Сеси стави ја стави ја Нема да ми скршиш филм, ќе барам попрецизно на гуглево за да те погодам на кого личиш Трендафилка вакво лице со ваква коса
Батерфлај личам во очите и веѓите Само, имам мало чело и во устата ич не личам на неа. Абе најдете девојка со вампирски песјаци, на неа ќе личам Е вака на пример, плус и наочари носам, сликава ме погаѓа скроз. Спојлер Ај пак да пробам за тебе:
Обликот на лицето ми е погоден И бојата на косата донекаде, само мојата е за нијанса потемна, подолга и врчкава. И јас носам очила Е, Ливинг еве те уште еднаш .. Спојлер
@Mygirl Не не не... Само боја на коса, поинакво тело, поинакво лице... @Ливинг Уфффф би сакала да личам на Линдзи Фонсека дефинитивно, преубава ми е. Ама не, поситни очи, кафени башка, помала уста, малку посветла боја на коса. А ова е Пирамид во мозокот на Спаркс Еве ја уште еднаш Значи буквално иста ваква ја замислувам Пирамидче, нежна, мила, насмеана, секогаш модерна, но секогаш во удобни алишта. Девојкава изгледа баш онака како што те замислувам 100% се поклопува со Пирамид во мојов мозок дефинитивно.
Хехе, јас во теков на моево 18 годишно постоење, немам ниту една слика со муцки напрчени. Жими тренеркава ми црвена, нешто ако најмногу мразам е некој така кога ќе се слика. А фацана, иста онаква буквално правам кога ќе видам некој нуб, значи повеќе од она не можеше во тој поглед да ме погодиш. Се смеам сега, и се чудам како можеше онолку исти да не најдиш. Поинакви очи, поинаков нос, поинакви веѓи, само бојата на косата е погодена. А за наочарите, си знаеме јас и ти.