Како целина личам ама очите ми се кафени и не ми е таа форма на веѓите, а иначе бојата на коса најпогодена
Мене на овие девојки ме потсеќате. Не судев според изгледот и описот, туку по карактерот и тоа што сум го замислила во главата. , најдов слики кои ми се поклопија со таа замисла Пирамид Росоњерка, само со светла коса Мерлин-Монро Гоу ( и двете слики ) Сефора Блу ( без шарите на лицето ) Beached Фби ( и двете слики ) Сеси Марама ( само со кафена коса и пократка ( и двете слики ) ) Хајди Oзбилна ( и двете слики ) Батерфлај ( и двете слики ) Ангелче Трендафилка (и двете слики) Nightwalker (само не толку намуртен и со пократка коса ) Мистери само со кафена коса и без брада Ќе има продолжение ... Ме интересира како вие ме замислувате ?
Паметно што си ме замислила со пократка коса (и црна ми е, патем), и секако, не сум воопшто намуртен мнозинство од времето. Патем, ти: И воопшто да не си ваква, не можам поинаку да те замислам, поради тој пусти ник.
Лелелеее, таков ли прв впечаток оставам, мила моја мамичке!!! А за втората слика, е алал нека ти е. И косата, и тоа што ја носам крената, и стајлингот, и потемниот тен, се’... Уште очите да ми ги „потемнеше“, и џекпот. )) (си потскокнува весело, си пее „Да ги освојам, се’ да освојам, ПОКЕМОН!!!“ )
Ја во главно не сум ваква, ама на моменти кога се чувствувам неудобно токму вака реагирам.. Само што не ми излегуда црвенило, а внатре горам.. Подетски лик имам... Косата зависи од светлото знае да ми се менува на нијанси и кај некои луѓе сум оставила впечаток дека сум плава, а всушност сум смеѓа Ааа.. Не Затоа што ја сакам Мајли изгледа на повеќе сум ви оставила впечаток на Хана Монтана. Со Мајли кога е со кафена може да се каже дека имам сличности ама со Хана Монтана не..
Пинкче...си ме погодила во голема мера како што е сликата...си носам "light" брада, плус ваква ми е косата p.s. Ова е втор пат како ме погодуваат со Chad .... (ми го зима идентитетот овој еј)