Не си личам со девојкиве Пинкче , си ја погодила само устата на втората. Кога ќе ја напрчам ми е ваква Aјде да се обидам јас........... КИМ Пинкфоревер ме потсеќа на темпераментен дух, секогаш ми доаѓа слика на Линдзи Лохан Старфиш ја замислувам со ваква мила фаца Сесилија имаше сличен аватар и во глава ми се ствара само ваква слика за неа Ла Чика ма според аватаров ме потсеќа на латинска убавина и тоа е тоа, ваква си во мојата глава...
Сесилија имаше сличен аватар и во глава ми се ствара само ваква слика за неа И јас исто НЕкои од вас си ги замислувам како на првиот аватар што сум ги видела.А јас на кого ви личам?
BeYou....хммммм и да, ама и не Има некоја цртка така може да се најде, али во глобала не баш....поубав сум бе
Ким Хипица Ливинг Сеси ФајрКвин Пинк4евер Карина Ла Чика Би Ју Сличиве немаат врска со претходно прочитан опис ниту пак се така без везе лупнати, барав слики од девојки и со самото нивно видување во мисли ми доаѓаше вашиот ник прв пат имам ваква инспирација... Јас како ви личам? И плус се кандидатирам за Ливинг да ме замисли во парфемче
Мимс ти си Прилагодлива, лесна и свежа, но со некоја строга нота што привлекува внимание Те замислувам со цветни ноти, како романтична пролет. Инаку, личам на девојката што си ја ставила - во забите Така некако ми изгледаат кога малце ќе ги покажам. Гледам криво и’ е тројчето и нејзе
Колку што можам да забележам си ми ја погодила физиономијата, односно обликот на лицето, а богами и устата е тука некаде Носот и очите не ми се такви. Морам да признаам, најприближно Баге Ла чика, со девојкава само бојата на косата ни е иста
Мимс со девојката личам ако ја гледаш од некаде ееептен далеку можеби Инаку вака не баш... Грасијас (ќе ставам и јас некоја слика покасно)
Ноу ноу Ла Чика Еве помош, долга виткана со локни светло кафена соса, светло кафени накај зелени очи и голмени и пооолни усни