Ааа.. па чекај да упалам светло, да се видам и да направам споредба Done , сега значи бојата на косата само формата не баш. Обликот на лицето е приближен. Веѓите се таа дебелина и форма, само пократки. Внатрешноста на очите не ми е толку изострена. Носето малку попрчесто а устата не А јас тебе те погодив? Кога се регистрирав тој ти беше аватар и баш таква те замислувам
Бројче си ја замислувам вака Штрумфета ама само плава незнам зошто ја замислувам како плаво слатко девојче, еве вака ама само да е плава и тоа бебешко
mims-89 до негде погоди ( уста боја на коса и понекогаш се шминкам вака ) ти ми наликуваш на : Старфиш : Карина : Ливинг :
Хихих не не, таква боја ми е косата малку посветла и покафеава. Имам поиздолжено лице, не сум толку буцкаста. Може само веѓите да ми се погодени Ахх колку сакам да личам на неа , многу ми е срцка, си ја сакам. Едно време таква форма ми беше косата, сега имам шишки. Да тенот ми е посветол , инаку немам заеднички црти со неа .
kога ќе прочитам нешто твое секогаш ме потсетува на нешто нежно како роза , па затоа .. а со девојката бојата на очите ни е иста и погледот .. блед
Мимс не би рекла дека личиме со девојкава Можда малце на прв поглед, ама кога подетално ќе загледаш не. И со оваа слабо, а баш би сакал да личевме Ете Марамка ме знае, таа нека каже на кој најмногу и личам
Карина мене ми личи на девојкава. Морам да кажам и дека е преубава, а и има навистина заводлив поглед како девојкава. Оззи срцко фала за замислата, бидејќи не си прва што вели дека ја потсетувам на неа, најверојатно во право си, само што имам црна коса.
[quote="marama]Оззи срцко фала за замислата, бидејќи не си прва што вели дека ја потсетувам на неа, најверојатно во право си, само што имам црна коса. [/quote] исфарбај се!
mygirl ти ме асоцираш на девојчево,само без цигарата (не верувам дека сум те погодила но пе асоцираш мн на девојчево)