Пааа, не си личиме баш Но, формата на лицето ми е слична. Носот ми е малку помал и малку понапрчен, очите, што знам, крупни ми се и мене, ама девојкава е нашминкана и не можам да и го видам убаво обликот на очите.
Па имам малку сличности со девојчево од сликата бојата на косата формата само што ги израснав шишките и усните и да тенот и јас сум бела ко снешко
Со сликата, што ја постави Лин, немаме ништо заедничко, сосема поинаку изгледам, но сепак фала ти А со оваа девојка, можеби бојата на коса ни е слична... сепак, фала ви и на двете!
@pink4ever Фала ти мило на замислата и на трудот, ама ќе те разочарам. Нит сум плава во коса, нит во тен така светличка, очите ми се зелено-кафени и покрупнички, ни усните не ми се такви. Ама затоа должината на косата е погодена. Таман е. Еве си ти во моите замисли: Мило, слатко, со крупни невини очиња, слатко мало носе. А ова е, Кенди! Занемари ја фацката што ја има направено џенцкава.
Пак утка Лин Инаку Боа ова сум повеќе јас Само со постина фаца и потемна коса, а и устата ми е пополна, ама има сличности
Тешко, тешко, не сум ни плавуша а и не сме ни слични. Hint: Кафена полувиткана коса, зелени очи, светол тен, средно полни усни