Дааа ! Браво Кенди, косата ни е иста, очите, устата, само носот не.. У принцип мнооогу си личиме Фала
Можеби малку во конструкцијата на телото и тенот и очите,инаку не си личам со девојчето вака на прв поглед. Фала на обидот во секој случај. Кенди:
Boa Vista : Или вака : ___________________________________________________________________________________________ Living Glam : ___________________________________________________________________________________________ Candy :
Уууу се превртев со нозеве зад глава. Која тигрица, лавица и цело животинско царство ме направи Ајде, да не кршам филм, ќе кажам само едно скромно, благодарам
Прекрасно изведено Марли! Пирадмида која чест ја имаш,Марли те доживува на посебен начин!!!! Уште еднаш браво за креативноста Марли и за другите останати твои дела сега ти ги разгледував!!!!!
Jaо Дејана дај боже да изгледавме онака како што не замислуваш Само имаш мала грешка, ние сме поубави!
Епа добро јас така ве перцепирав според неколку ваши мисења не сум долго на форумот....Се надевам дека во иднина ќе ве погодам,и ќе ве доживувам на уште по убав начин
Леле Дејана мене најдобро си ме перципирала Нареден пат може и во некоја друга поза вака да не се здрвам многу се шалам,како што кажа росонерка стварно сме многу убави(ех вакви да бевме) Како и да е девојчето убави не замислува сака да се почуствуваме убаво барем на момент Шала на страна Дејана освен бојата на косата или фризурата во целост,и веѓите мислам дека нема некој други идентични работи.позз до тебе
Phyramide,.. нема зашто повели и друг пат... и знаев дека си скромна... не ја ни спомна твојата фотографија... мене да знаеш ми се допадна,.. можеби требаше да прашам... ама бидна... отиде веќе на аукција... Еве од мене уште една перцепција,.. како што вика Дејана... патем Дејана фала за комплиментите... и твоите перцепции богами не се лоши,.. одма ми паднаа во око.... http://www.youtube.com/watch?v=J-FOmhVVq3w