......Marley...dve go prochitaa... .....a Dzef Bridzis...lichi na Marley... .....shto znam taka vikaat tie sto go znaat...
Марлиииии јас чекам....зошто бев на час кога прозиваше и кренав две прстиња јас мислев кој е тогач на час одма има сликичка
aaaa ne e fer...a tie sto bea otsutni??? nikoj drug ne se javi, nikoj drug ne bese na cas, samo jas bev tuka na cas, si sedev umna cel cas....i ...opaska...nisto plus a...mora da imam privilegija...inaku zosto prozivka ??????
...enca.69 ti si sliknata se cheka da se razvie filmot...na program si u petok... ...LaFille po abeseda ideme...nego ne se cerekaj...nemozm da te sliknam... ...smo nasmejse...da ne iskochish smesna na slikaite... ..posle Cacko e kriv...
Јас веќе имам сликааа,танананананана..... заврсив пред сите,ееееее,преку ред,не чекав,сепак благодарааам....
Добро бе добро...еве, на пример, сакам да исончам заби упс, заборавив дека ми фалат два три... Ај вака
Е да знаете дека не сте фер,еден збор не кажавте за мене.Знам дека не сум многу активна на форумов,ама се трудам,па луѓе на работа одам и дома по некоја обврска (во превод сестра ми што расфрлила да средам) и толку е времето :roll: Ама ке се потрудам повеќе да пишувам,па белки ќе заслужам.Ај поздрав