Дејана,вака од наопачки личам у очите(колку што се гледаат де) и бојата на косата!За поише не можам да кажам,ама ај ќе речам,посакувам да го имам овој сексапил и згодноча!
Дејана па и мене до негде си ме погодила Озбилно,косата обликот на лицето очите,е сега носот и устатат не ни личат. Какви сме сите прекрасни ај ај ај Одлични замисли Фала Искрено,поважно ми е како некој ме замислува,каква слика си има створено во главата за мене,него дали ќе ме погоди каква сум...Затоа посебно ми се свиѓаат ваквите перцепции,како на Дејана и Марли. А Марли како Марли,секогаш уникат..Браво за креативноста
Марли уште еднаш прекрасно изведено и интерпретирано знаеш да ги погодиш жените во срце.... За момент посакав да бидам твоја десна рака за изведба на ваквите перцепции,но не можам јас со тебе ти си професионалец,ајде јас ќе се позанимавам со аматерство уште малку додека да се здобијам со квалитетни способности како твоите............а до тогаш ќе ги стимулирам моите страсти за да ги замислам девојките до совршенство...знам дека сите се прекрасни на свој начин....
Марли види се потрудив и јас малку... Еве и од мене перцепција во стилот на Марли(морав да пробам Марли иако знам дека нема да бидам толку успешна како тебе) http://www.youtube.com/watch?v=P2rvNUqB ... As&index=2
Па личиме да А како ја погоди сликата па, имам скоро иста поза таква и ептен си личиме на таа слика Јас тебе вака некако те замислувам
^^^мммм...многу ми се допадна Дејана...навистина.... Убаво и складно изведено,и да ти кажам ти држи вода ова видео,си се потрудила да ме опишеш во мал дел. Вистина сте креативни и ти и Марли...секоја чест и на двајцата
Не ми личат на никој... ....тие се тие (креативците на фемина) само дојдов да им кажам алал да ви е :up: Одлични визуелизации (ама го треснав зборов) Марли & Деjана М.
Браво ма Дејана,.. ете малку труд и одма е друго... и да ти кажам за разлика од мене... имаш една предност... можеш без да ти се замери да користиш по жешки фотографии,.. јас се воздржувам... не за друго некој може свашта да помисли...
^^^ма нее нема никој ништо да помисли(барем не јас)знаеме дека си искрен и немаш некој скриени намери... А ти Марли припреми се....во најскоро време ќе има видео и за тебе....