поубава сум хахахах имав долга коса сега ми како оваа а инаку многу сум личела на Натали Портман така зборат фала мерлинке
Секогаш кога ќе помислам на Карина оваа женска ми доаѓа во глава зошто и таа се викаше Карина во богати и сиромашни.
Мерлинче освен формата на усните немам ништо друго слично со девојката Wild-Girl само бојата на косата ми е тука некаде-слична... FBI само веѓиштата бушав ми се слични со девојкава од сликата а инаку во право си природна си шеткам со 5 тона маскара хахаха не сакам мн да се шминкам A еве како сте ми вие во главчето моментално Мерлинке Wild-GirL на само со подолга пуштена виткана благо виткана косичка ФБИ на
Keнди ми личи на Ева посебно во устата.. Пирамитка на девојка со ваква коса и насмевка Лолита, малце локнеста но со кратка коса и сјај во очите :
Ахх да бев како Ева ама не сум да во устата си личиме и во тоа големината на забите ко плочки од купатило ми се широки А тебе firequeenn кога те читам те замислувам како андриана од The Hilss само со малку посвветла косичка
Хммм.. на прв поглед да, само веѓите не ми се толку прави и усните не толку полни Инаку до сега нај сум погодена Edit: Марамке