FBI Спојлер Знам дека сега имаш кратка коса прочитав некаде таков твој пост,но во суштина те замислувам вака,по телото,ставот,знам дека во тебе има екстремна убавина
Фала скајче на имагинацијата но ни сликве ни тоа дека сум уметичка душа не е приближно со мене,нема заеднички црти со девојкава.... фала во секој случај
Спаркс, многу ја сакам Лив, но освен бојата на косата немам големи сличности со неа. Кога имаше и кога имав шишки, можеби малку подналикував Тука сме некаде во згодноќа (се зезам), ама не би ми се слошило од такви предни атрибути Скајче, на првата слика имам сличност во устата, на втората си ми ја погодила градбата на телото. Височка сум Лелеееее, колку сум поласкана Си ми ја погодила поранешната фризура, а и обликот на лицето ми е тука некаде, устата исто... Дејана, кога ќе налетам на некоја што ме потсеќа на тебе- одма ја ставам во темава
^^^^марама природна косата ми е вака ама никогаш не ја носам од причина што мислам дека воопшто не ми стои...инаку посветла нијанса на коса,имам темен тен и зелени очи...
http://www.youtube.com/watch?v=SDE1R61u ... ideo_title Се обидов да направам едно видео со сите феминки, ама не ми излезе баш како што сакав Како и да е, решив да го постирам, па понатака ќе се подобрам
Боа Виста,баш убаво видео си направила. Супер што си се потрудила,мене не си ми го погодила само тенот,а инаку вака при конструкцијата на телото личам многу,такви очила носам,косата ми е таква боја (само ми е скрос права)... Фала многу што ме вметна во видеото. Ти знам како изгледаш во живо,затоа нема да поставувам слика бидејќи ќе утнам. Дејана.М
Боа многу убаво видео, lady in reeeeed is dancing with me...фино си ме замислила Ти ми личиш на твојот аватар